29 de novembre 2013

CONSELL FARMACÈUTIC EN EL MANTENIMENT DE LES PRÒTESI DENTALS

El Dr. Cabratosa  i la Dra. Corominas son coautors i a l'hora el Dr. Cabratosa co-dirigeix  el curs on line  de CORREO FARMACÈUTICO: “Curso de Consejo al paciente con prótesis”  dirigit a farmacèutics per desenvolupar les habilitats i coneixements farmacèutics en salut bucodental , especialment en pacients amb pròtesis dentals.  El curs es va desenvolupar del 6 de maig al 10 de Novembre, i en ell es va abordat les cures necessàries i les principals patologies presents en els pacients amb pròtesis dentals per tal d'oferir un assessorament efectiu des de la farmàcia a la diferent casuística.
Correo Farmacéutico és la publicació especialitzada líder en informació sobre actualitat sanitària i del sector farmacèutic. Cada setmana es distribueixen 25.000 exemplars d'aquest diari a totes les oficines de farmàcia d'Espanya el que el converteix en la publicació més llegida i coneguda entre farmacèutics. (Font IMOP 2010. Titulars de Farmàcia. Mostra: 1.227 entrevistes).
El curs va ser acreditat per a farmacèutics amb 9.4 crèdits per la Comissió de Formació continuada de les professions sanitàries de la Comunitat de Madrid.